Kontakt:

Ravnić Nataša
Cerion 17
52463, Višnjan

Tel: +385 98 435055
Mail: natasa@villa-gasparini.com
Web: www.villa-gasparini.com

Kuća za odmor Villa Gašparini proglašena je za 2016. godinu najboljom kućom u kategoriji Kuća za odmor na kontinentu, te je ujedno i dobitnica nagrade Turistički cvijet za najbolji obiteljski smještaj u cijeloj Republici Hrvatskoj za 2016. godinu.
Nama, vlasnicima i vašim domaćinima, Nataši i Deanu, najvažnije je od svega da se kod nas osjećate dobrodošlo i opušteno, te smo vam stoga na raspolaganju tijekom cijelog vašeg boravka, ali naravno na neupadljiv i diskretan način. Zatrebate li pomoć ili savjet s povjerenjem nam se možete obratiti.

Rado ćemo vas tijekom vašeg boravka iznenaditi domaćim proizvodima iz vlastite proizvodnje ili onih naših poznanika i sumještana, a navedeno će vas dočekati i prilikom vašeg dolaska.

Kuća se nalazi u malom i mirnom mjestu Cerion, otprilike 5 kilometara / 5 minuta udaljenom od Višnjana. Na raspolaganju vam je 700-tinjak kvadratnih metara pažljivo održavanog vanjskog prostora koji se sastoji od velikog dvorišta s velikim travnjakom na kojem se s vašim najmilijima možete zabaviti uz badminton, mini nogomet, odbojku, boće ili slično. Tu je i trampolin, te ljuljačka za velike i male. Možete se slobodno sami poslužiti sezonskim voćem i povrćem iz povrtnjaka i voćnjaka koji su samo vama na raspolaganju. Velika natkrivena terasa omogućiti će vam bezbrižno ispijanje omiljenog vam pića uz cvrkut ptica, a tu je i mini ljetna kuhinja za savršen roštilj i blagovanje na svježem istarskom zraku.
Kako bi se osvježili i dodatno uživali tijekom vrućih ljetnih dana na raspolaganju vam je vanjska hidromasažna kada, a koja će vas tijekom hladnijih jesenskih, zimskih i proljetnih dana zagrijati i dodatno opustiti.
Ovo naravno nije sve, tu je i cijela garnitura bicikala, gotovo svih veličina, od bicikle na guranje za najmlađe, bicikle sa sjedalicom za malu djecu, bicikala za djecu, te kvalitetnih brdskih bicikala u više veličina za odrasle, uz pomoć kojih možete provesti aktivan odmor istražujući ljepote Istre.
Umorite li se od pedaliranja, na raspolaganju su vam još i Quad i skuter, a poseban doživljaj kojeg ćete moći sigurno godinama prepričavati jest vožnja u legendarnom old timeru popularno zvanom četvorka ili katrica, Renault-u 4. U vrtnoj kućici nalazi se i alat za održavanje i sitnije popravke na biciklima, raznorazni sportski rekviziti i igračke, kolica i nosiljka za malu djecu (i još ponešto od dječje opreme), kacige za bicikle i motorna vozila (zbog higijenskih razloga preporuka je da na put uzmete vlastite kacige).
Za kraj htjeli bi vam još samo zaželjeti dobrodošlicu u naš kraj, u općinu Višnjan, u našu prekrasnu Istru, te u konačnici vas pozivamo da budete naši dragi gosti u kući za odmor Villi Gašparini 😊